woensdag 4 mei 2016

Dag 4

Dag 4.  Rustdag in Teruel 
Afgelegde afstand: 0 km
Totaal afgelegd: 286 km


Ik zou me zo kunnen voorstellen, dat er zo langzamerhand volgers van dit blog zijn, die denken: "zeg, gaan jullie nog wat doen, of moet ik hier elke dag naar een stelletje slempende mensen zitten gluren, die het zo te zien prima naar de zin hebben in allerlei eet- en drinkgelegenheden?".En misschien wel denken: "Zeg, dit is toch het blog M&M op de Fiets? Toch niet het blog M&M aan de zwier?

Wees gerust people! Morgen trekken we de fietsen na 2 dagen stilstand weer uit de kelder van het hotel en gaan we gewoon weer ouderwets afzien op een bijna 100km lange route door de Spaanse hoogvlakte.  De route ziet er redelijk uit qua klimmetjes en is voor een deel zelfs heuvel af, dus we hebben er weer alle vertrouwen in, dat we morgen rond een uur of 4 a 5 weer een welverdiende cerveza met de gebruikelijke cacahuètes tot ons kunnen nemen (bier en pinda's).

Mar is ondertussen weer volledig hersteld van haar inzinking eergisteren, heeft er weer zin in, en het mooie van alles is: we liggen nog steeds op schema! En als je die hele taxirit heel snel vergeet, die de lastigste etappe van onze rit in Spanje overbrugde, dan zijn we eigenlijk ongelofelijke bikkels dat we al zover hebben weten te komen! Dus: "Taxirit, welke taxirit? Waar hebben jullie het in godsnaam over?"

 

Klik op een foto voor een vergroting

Afijn, voor de rest hebben we ons prima vermaakt in dit leuke provinciestadje. Mooi oud centrum, veel moorse invloeden in gebouwen, prachtige pleintjes en gebouwen. Niks mis mee, met Teruel. En als er dan ook nog fijne tapas-barretjes zijn? Nou mensen, dan lacht het leven je toch weer tegemoet?

Kijken of dat morgenavond nog zo is! Hasta mañana!